Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید غمخوار مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در نشست خبری صبح امروز معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر ۱۲۰ پروژه با کاربری‌های گوناگون در مناطق ۲۲‌گانه انجام گرفته است.

وی ادامه داد: این پروژه‌ها شامل پروژه‌های مربوط به آتش‌نشانی، مراکز تره‌بار و مجموعه‌های فرهنگی و مذهبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غمخوار با بیان اینکه ۴۶ پروژه با ۱۱۵۶ میلیارد تومان اعتبار در دست ساخت است گفت: مناطق شهرداری استقبال خوبی از برنامه‌های سازمان عمرانی مناطق داشته‌اند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ادامه داد: پروژه‌های فرهنگی پایتخت شامل برنامه‌هایی مانند بلدیه خانه شهر و خانه افشار است که بلدیه خانه شهر ۵۰ درصد پیشرفت داشته و خانه افشار ۱۰۰ درصد به بهره‌برداری رسیده است و پروژه آن به اتمام رسیده است.

غمخوار تصریح کرد: پروژه‌هایی برای بازآفرینی شهری وجود داشته و برهمین اساس ۷ مسجد برای توسعه فضا‌های مذهبی در حال ساخت است و علاوه بر آن دو گرمخانه در مناطق ۴ و ۱۹ و یک مددسرای بانوان نیز در دست ساخت است. علاوه بر این مجموعه شهروند علی‌اکبری ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و ۸ سوله مدیریت بحران توسط این سازمان افتتاح یا تکمیل شده است و سالن ایزوله تطهیر بهشت‌زهرا (س) نیز ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی گفت: سه پروژه در مناطق ۱۸، ۱۵ و ۱۴ در نظر گرفته شده و ۷ میدانگاه برای تهران پیش‌بینی شده که یکی از آن‌ها میدانگاه هفت‌تیر است که مدتی پیش به بهره‌برداری رسید. از ابتدای سال ۱۷ کیلومتر پیاده‌راه در تهران ساخته شده است که پیاده‌راه‌های کریمخان، حافظ، ۱۷ شهریور از جمله آنها است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با اشاره به پروژه‌های توسعه محلات گفت: این پروژه‌ها در نظر گرفته شده و از اواخر سال پیش طی ۶ مرحله به ویژه در جنوب تهران آغاز شده و ۷۶ درصد در این راستا پیشرفت داشته‌ایم.

 احداث ۵۳۰ کیلومتر شبکه مدیریت آب سطحی در تهران

در ادامه این نشست پوش پارس مدیر عامل شرکت خاکریز آب درباره جمع آوری آب‌های سطحی بیان کرد: دو شبکه آب سطحی در تهران وجود دارد که یکی فرعی و دیگری اصلی است.

وی ادامه داد: آب از ولنجک گرفته می‌شود و به دشت‌های ورامین ریخته می‌شود و باید بصورت امن گرفته شود و در طرح جمع آوری آب‌های سطحی برنامه ما ایجاد ۷۰۰ کیلومتر شبکه مدیریت آب سطحی است که به ۵۳۰ کیلومتر رسیده ایم.

مدیر عامل شرکت خاکریز آب بیان کرد: بیشترین میزان این شبکه در غرب تهران است و دلیل آن این است که ما در آنجا زیر ساخت نداریم در سال ۹۹ باید ۶ کیلومتر شبکه آب می‌ساختیم و اکنون ۲۹ کیلومتر در حال ساخت است.

پوش پارس با اشاره به رودخانه وردآورد گفت: احیای این رودخانه در دستور است و طرح احیای آن با مدل تفرجگاهی در دستور کار است و شهروندان می‌توانند در محیطی امن این کار را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گرمخانه سازمان عمرانی سازمان عمرانی مناطق مناطق شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی حق‌بین در صد‌وهجدهمین پویش امید و افتخار که در مورد پروژه تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان، تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آسیا با بزرگراه شهید لشگری گفت: شاید ابعاد این پروژه کوچک باشد، اما آنقدر پیچیده و سنگین بود به گونه‌ای که یک سال است که همکاران ما در کنار سنگین‌ترین ترافیک عبوری در حال فعالیت هستند و باید بگویم که در پیشبرد پروژه‌ها ابعاد پروژه مهم نیست بلکه ما به نیاز شهروندان و خدماتی که به آنها ارائه می‌شود توجه می‌کنیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان این‌که در منطقه ۲۱ پروژه بزرگ‌مقیاس زیادی تعریف شده است، تصریح کرد: در نظر داریم ظرف شش ماه اول سال نسبت به تکمیل تقاطع فتح – باغستان اقدام کنیم چرا که تاثیر زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به بزرگراه آزادگان دارد.

حق‌بین همچنین از تجهیز کارگاه پروژه دوگاز اظهار کرد: این پروژه سال‌ها متوقف بود، اما امسال احداث آن را شروع می‌کنیم و امیدواریم فاز اول آن تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری شود تا موجب بازگشایی ترافیک در این محدوده شود.

مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران نیز با بیان این‌که شاید این پروژه از نظر حجم و وسعت کوچک باشد، اما واقعیت این است که معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران با این پروژه حل شد.

وی با بیان این‌که افزایش دو به سه خط در لاین کندروی آزادگان باعث گشایش ترافیکی شده به گونه‌ای که دیگر ترافیک چند کیلومتری در این محدوده نمی‌بینیم اظهار کرد: ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان تحکیم بستر شد و با این تحکیم بستر اصولی چندین سال به عمر مفید این محدوده اضافه شد.

مدیرعامل سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران اضافه کرد: در مسیر جنوب به شمال محدوده فتح به ابوسعید نیز به طول کیلومتر لاین کندرویی افتتاح شده است که موجب کاهش شدید ترافیک در این محدوده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی